UNIT ONE – HAR ERFARING INDENFOR VISIONTEKNOLOGI

Unit One er en dynamisk ingeniørvirksomhed, der har fokus på produkter, systemløsninger og rådgivning til en lang række krævende kunder – fra forskningsvirksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Lundbeck til DTU, andre universiteter og Rigshospitalet m.fl. Vi har siden 1991 leveret visionteknologi til forskning og industri i Danmark og udlandet. Målet har altid været at effektivisere både produktionen og udviklingen hos vore kunder. Vores medarbejdere arbejder dynamisk for at rådgive om valg af komponenter til at indføre visionteknologi i industrien, og vi har opnået et velfungerende samarbejde med flere forskningsinstitutioner. Hos Unit One har vi en meget omfattende viden indenfor visionteknologi. Unit One er ejet af Per Ove Poulsen

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi er eksperter i at definere det konkrete behov for laboratorieudstyr hos vore kunder, og vi kan lave skræddersyede løsninger af meget høj tek­nisk kvalitet. Vi har stor erfaring i at erstatte ma­nuelt arbejde med automatiske systemer opbygget af lyskilder, optik, kameraer og software. Hos Unit One har vi i det hele taget stor viden om lys, optik og mikroskopi. Derfor specialdesigner vi gerne systemer, som passer til enkelte kunders behov. Alle systemer opbygges af kvalitetskomponenter, som enten importeres eller vi selv udvikler.

FEJLFINDING I PRODUKTIONEN

Vi er kompetente inden for highspeed kamerasystemer, der finder fejlbehæftede processer i produktionen. Vores specielle highspeed kamerasystemer optager op til 180.000 billeder i sekundet. De scanner overflader og samlinger for fejl hurtigere og langt mere præcist end det menneskelige øje, og hele processen styres af en PC.

DARKBOX-SYSTEMLØSNINGER TIL BILLEDANALYSE M.V.

Inden for life science R&D leverer vi komplette systemer med mikroskoper, kameraer og soft­ware til billedanalyse. Vi har bl.a. udviklet dark­boks-systemer til bioluminiscensmålinger, der gør det muligt at bruge levende forsøgsdyr til at måle påvirkninger af ny medicin – fx i mus. Darkboks-systemet har samtidig mulighed for at bruge fluorescensmålinger. Alle måleprocesser styres meget nøjagtigt og alle forsøgsfaktorer – f.eks. varme, bedøvelse og ventilation - styres fra en PC.

RÅDGIVNING, DER BETALER SIG – SELV

Vores vidensbank inden for lys, optik, billedanalyse, kameraer, elektronik og teknologi, er meget omfattende, og vi er en kompetent og unik partner. Vi arbejder både med at indkøbe komponenter og konfigurere software. Vi har derfor både specialviden om enkeltdelene i et system og erfaring med samlede løsninger, og derfor vejleder vi på ekspertniveau. Det har vores kunder fra industrien, laboratorie- og forskningsmiljøer erfaret igennem mange år. Den rigtige skræddersyede løsning sparer på længere sigt mange penge for vores kunder.

Hent som PDF dokument

 

 

unit one

Unit One Broveshøjvej 19, Lille Heddinge, 4673 Rødvig Stevns, Copyright 2021