Darkboks

Darkboks Aequoria

Med Aequoria darkboksen dækker vi behovet for in-vivo målinger på mus og rotter samt bioluminescens målinger på planter. Darkboks-systemet er modulært opbygget så det kan tilpasses de enkelte opgaver. Til måling på forsøgsdyr tilbyder vi systemet med opvarmet billedplan, ventilation og anæstesigas. Systemet kan samtidigt anvendes med fluorescens udstyr ved hjælp et emissionsfilterhjul og en ekstern fluorescens lyskilde med op til 8 forskellige filtre. Alle darkboksens funktioner styres fra pc, sammen med billedoptagelsen med et passende kamera. I standardprogrammet er der adaptere til både EM-CCD og BackThinned CCDkameraer. Hent datablad her.

 

Darkboks Tilbehør

Motoriseret objektiv med F 0.95 kan bruges sammen med alle Hamamatsu kameraer

Motoriseret objektiv til Darkbokslæs mere

Emissionsfilterhjul med 5 positioner

 

filterhjul til Darkboks    

                                                       læs mere

Anæstesigasudstyr til 6 mus

anæstesigasudstyr til Darkbokslæs mere

Skræddersyede løsninger

Vi kan tilbyde darkbokse der dækker ethvert behov. Vi har leveret darkbokse der kan måle op til 20 planter( maks. 40 cm høje) fuldautomatisk eller 2 kammersystemer til brug for måling på flere hundrede planter på samlebånd.

 Se en film om denne darkboks her(Tysk tale)

Youtube link

 

Historie

Alle vores darkbokse er fremstillet hos Unit One. Vi har siden 1992 leveret darkbokse til USA, Europa og Australien. Siden 2005 har vi også dækket det Asiatiske marked. Mange af darkboksene fremstilles som OEM, det vil sige med vores kunders navn/varemærke på boksen og vi kan tilbyde hurtig levering af specialløsninger.

De første darkbokse var simple i deres konstruktion og blev fremstillet enkeltvis. I dag er det serieproduktion af halvfabrikata, der inden levering konfigureres til at dække det individuelle behov.

 

unit one

Unit One Broveshøjvej 19, Lille Heddinge, 4673 Rødvig Stevns, Copyright 2021